Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Volledig gerenoveerde HOB in Temse

Deze woning is voor de snelle beslisser. Het pand is gelegen op een boogscheut van de N16/E17 en vlakbij het centrum en openbaar vervoer. De conforme elektriciteit, het gunstige EPC, de afwerking en de vernieuwde boiler zijn maar enkele sterke punten van de woonst. Wanneer we de woning betreden, komen we in de inkomhal met aparte ingebouwde vestiairekast die toegang verleent tot de leefruimte en de verdiepingen. De leefruimte (35m2) krijgt veel lichtinval en staat in rechtstreeks contact met de keuken (13m2) die is geïnstalleerd (BOSCH) en voorzien van enkele spoelbak, vaatwasser, microgolf, oven, gasvuur en dampkap. Achter de keuken vinden we een ruime berging (12m2) met voldoende plaats voor extra koelkast/vriezer en aansluiting voor wasmachine en droogkast en verleent toegang naar de garage. Naast de keuken vinden de eerste badkamer met inloopdouche, een apart toilet en een slaapkamer/bureau ruimte die toegang verleent tot de grote tuin! Op de eerste verdieping is de tweede badkamer met douche, toilet en wastafel. En verder nog twee ruime slaapkamers met een ruime nachthal. Op de tweede verdieping werd de zolder omgetoverd tot een mooie, grote slaapkamer (33m2). Hebt u interesse in deze woning? Contacteer ons dan via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar