Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Charmante woning met 3 slaapkamers in centrum Temse

Bent u op zoek naar een ideale starterswoning? Dan is dit uw kans! Deze op te frissen woning is gelegen aan de rand van het centrum vlakbij alle voorzieningen. Wanneer we de woning betreden komen we in de inkomhal die toegang verleent tot de leefruimte en de eerste verdieping. De lichtrijke leefruimte en de eetplaats (29m2) staan in contact met geïnstalleerde keuken. Verder op de gelijkvloerse verdieping vinden we een berging (11m2) met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een ruime tuin (West). Op de eerste verdieping zijn er drie volwaardige slaapkamers en een badkamer. Als extra is er ook een zolder en is er een CONFORME elektriciteitskeuring. Deze woning is voor de SNELLE BESLISSERS en een topper in zijn prijsklasse. Bel ons voor een bezoek op 052/46.38.03!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar