Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Woning met 4 slaapkamers in centrum Temse

Bent u op zoek naar een centraal gelegen en ruime woning met veel lichtinval? Dan is dit uw kans. Deze woning is gelegen in het hartje van Temse vlakbij alle winkels, bus, station, De Zaat enzoverder. Wanneer we de woning betreden komen we in de inkomhal die toegang verleent tot de leefruimte, een aparte berging en de trap naar de eerste verdieping. De leefruimte (27m2) staat in rechtstreeks contact met keuken en de eerste badkamer. De keuken (30m2) is gerenoveerd en voorzien van dubbele spoelbak, microgolfoven, ijskast met diepvriezer, keramische kookplaat, dampkap en vaatwasser. De eerste badkamer (22m2) is voorzien van een douchebad, dubbele spoelbak en een toilet. Op de eerste verdieping vinden we een grote ruimte (50m2) die kan ingedeeld worden als tweede leefruimte en of als slaapkamers, deze ruimte heeft een een groot dakterras. Op de tweede verdieping vinden we drie grote slaapkamers + een tweede badkamer. Hebt u interesse in deze woning? Contacteer ons snel via 052 46 38 03!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar