Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Ruime instapklare gezinswoning met tuin en 3 slpks

Deze zeer goed verzorgde woning met 3 slaapkamers staat te koop op wandelafstand van het centrum en openbaar vervoer. De woning verkeert in topstaat door zijn jaren lang onderhoud.
De living is ruim en heeft hoge plafonds, deze sluit aan op de grote afgewerkte keuken met alle nodige vernieuwde toestellen en ontbijthoek met zicht op de grote diepe tuin.
Langs de inkomhal neem je de trap naar het de eerste verdieping met zijn drie slaapkamers en ruime badkamer met ligbad en toilet. De zolder is zeer ruim en reeds geïsoleerd.
Nog enkele troeven van deze woning zijn dat je een garage kan bijhuren of eventueel kopen, goed onderhoud, kelder, berging met waterpomp, 2 toiletten, veel lichtinval, aangelegd terras, goed epc, cv op gas, overal dubbele beglazing, volledig vernieuw dak, .... enz.
Topwoning in TEMSE


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar