Helaas, dit pand is verkocht

9190 Stekene

Omschrijving

Charmante bungalow op grond van 5400 m²

“El Nido del Pino”, “Het Dennennest”. Een oase van rust en stilte. Wanneer u deze eigendom betreedt via de aangelegde oprit, wordt u onmiddellijk gecharmeerd door het lang uitgestrekte karakter van deze charmante bungalow.
Heeft u nood aan een rustige omgeving? Wordt u graag wakker met de vogeltjes die fluiten? Heeft u graag een vakantiegevoel als u thuis komt? Dan is dit exact wat u zoekt. In dit bosrijke domein is het heerlijk vertoeven. Met haar drie terrassen, aangelegde visvijver, overdekt en verwarmd zwembad, jacuzzi en de prachtige natuur rondom is dit puur genieten.
Deze woning is ideaal voor jong en oud. Ze beschikt over een ruime en lichtrijke leefruimte van 45 m² met open keuken die voorzien is van alle toestellen. Verder bevinden zich op het gelijkvloers twee badkamers en twee slaapkamers. Alsook zijn er 45 zonnepanelen aanwezig, waardoor het verbruik van energie quasi een “nuloperatie” is. Water van de gemeente moet niet gebruikt worden, aangezien u over een gigantische waterput beschikt waar alles op aangesloten is.
Heeft u meerdere wagens? Ook dat is geen enkel probleem! De woning beschikt over twee afgesloten garageboxen en zes staanplaatsen op de aangelegde oprit.
U wilt deze parel graag eens komen bekijken? Dat kan! Maak tijdig uw afspraak via info@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03 en wordt de volgende bewoner van “El Nido del Pino”!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar