Helaas, dit pand is verkocht

9140 Steendorp

Omschrijving

Stijlvolle HOB met 3slpk, polyvalente ruimte, garage en tuin

Op zoek naar een instapklare, volledig gerenoveerde woning met karakter en voldoende ruimte? Zoek niet verder, want dan is dit uw kans om uw droomwoning te bezoeken!

Deze stijlvolle woning in Steendorp is rustig gelegen, vlakbij de Schelde.
Ook als we naar bereikbaarheid kijken, is deze woning goed gelegen. U kan zich vanaf de Warandestraat makkelijk begeven naar verschillende winkels of invalswegen.

Spreekt de ligging u al aan?
Lees dan zeker verder, want het beste moet nog komen!

Als u voor de woning staat ziet u al direct twee pluspunten. De woning beschikt over een zijingang en garage. Het zijpoortje geeft rechtstreekse toegang tot de tuin. De garage (20m2) beschikt over een elektrische poort.
Verder is het ook zeer praktisch dat u vanuit de garage in de inkomhal van de woning komt.

Benieuwd naar de verdere indeling van de woning? Dat komt u direct te weten!

Indien u de woning betreedt langs de voordeur, komt u in de ruime inkomhal. Vanuit de inkomhal kan u zich begeven naar de polyvalente ruimte(11m2), berging, gastentoilet en leefruimte. De leefruimte (37m2) is een lichtrijke ruimte. Als u let op details, kan u zien dat de woning modern is afgewerkt met een landelijke en industriële toets, dit zorgt ervoor dat er een zeer gezellige en huislijke sfeer hangt. De keuken (10m2) met moderne, zwarte kasten en houten keukenblad, is uitgerust met een enkele spoelbak, vaatwas, koelkast, diepvries, oven, kookvuur en dampkap.

Op de eerste verdieping bevinden zich de masterbedroom (20m2) en badkamer. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, douche en toilet. Ook in deze kamer wordt de sfeer van de woning volledig doorgetrokken. De ruimte is ook afgewerkt met ingebouwde kasten.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog de twee andere slaapkamers.

Het wordt nog beter, want deze prachtige woning beschikt ook nog over een tuin. De tuin beschikt over een terras en mooi grasperk. Ook in de tuin is er water, elektriciteit en verlichting voorzien.

Is dit exact wat u zoekt? Aarzel zeker niet en plan uw bezoek online in!
Tot snel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar