Helaas, dit pand is verkocht

9140 Steendorp

Omschrijving

Prachtige villa woning met magazijn in Steendorp

DEZE IS VOOR DE SNELLE BESLISSERS!
De Aragonialaan, een residentiële doodlopende straat in Steendorp aan de Schelde. Op deze locatie geniet u van rust en kan u ontspannen in het omliggende groen. In de woning zelf staat ruimte, kwaliteit en de praktische indeling centraal. Nog enkele andere sterke troeven: de CONFORME elektriciteit, een gunstig EPC en een praktisch magazijn!

Wanneer we binnenkomen in de woning komen we in de open inkomhal die toegang verleent naar een aparte bureau ruimte, apart toilet, trap naar de eerste verdieping, keuken en de leefruimte. Deze gezellige en warme leefruimte (47m2) is uitgerust met een houtkachel, heeft een mooi zicht op de tuin en staat in contact met de keuken (27m2) die is geïnstalleerd en voorzien van een keukeneiland en allerlei kwalitatieve toestellen (MIELE) zoals: dubbele wastafel, vaatwasser, oven, koelkast, inductie kookvuur, dampkap. Naast de keuken vinden we de berging (13m2) voor wasmachine, droogkast en extra aansluiting voor koelkast en diepvriezer. Er is aansluiting voorzien om een tweede douche te plaatsen.

Eenmaal op de eerste verdieping komen we in een open nachthal die toegang geeft tot alle ruimten. Er zijn drie zeer grote slaapkamers ( > 18m2) allemaal met aparte dressing, een badkamer (15m2) die is voorzien van apart bad en douche, toilet en dubbele wastafel plus een aparte derde toilet.

Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime zolder (90m2) met aparte technische ruimte en plaats om nog extra slaapkamers te maken.

Last but not least beschikt deze parel over een praktisch ingericht magazijn voor grote voertuigen (85m2) met drijfkracht, apart toilet en een sectionale poort. Ook is er voldoende parkeergelegenheid en een gezellige privétuin met terras.

Niet alle foto's staan op de website dus wacht niet om uw bezoek te plannen en contacteer ons via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar