Helaas, dit pand is verkocht

9140 Steendorp

Omschrijving

Instapklare woning met 4 slaapkamers in Steendorp

Bent u op zoek naar een woning met voldoende slaapkamers en een gezellige rustieke tuin? Dan is dit uw kans.
Deze woning is gelegen in een groene omgeving achteraan de woning maar ook vlakbij de Roomkouter waar u in alle rust kan gaan sporten, wandelen, enzovoort. Anderzijds ligt deze eigendom vlakbij het centrum, invalswegen N16/E17 en het openbaar vervoer.

Wanneer we de woning betreden komen we in de inkomhal die toegang verleent tot de leefruimte, berging en de eerste verdieping. Deze leefruimte (30m2) heeft een mooi zicht op de tuin en staat in rechtstreeks contact met de lichtrijke open keuken (17m2) die is geïnstalleerd en voorzien van dubbele wastafel, microgolf, oven, gasvuur en dampkap. Via de keuken kan men naar de berging met toilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast maar ook naar de berging die momenteel wordt gebruikt als vestiaire en als doorgang naar de droge kelder.

Op de eerste verdieping vinden we twee ruime slaapkamers, een bureau ruimte en de badkamer met douche, toilet en enkele wastafel. Op de tweede verdieping vinden we nog twee ruime slaapkamers en een aparte zolderruimte.

Als kers op de taart heeft de woning een mooie oprit voor 1 wagen + een prachtige buitenzijde achteraan met luxueuze overdekking en terras.

Hebt u interesse in deze woning? Contacteer ons dan via 052 46 38 03!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar