Helaas, dit pand is verkocht

9140 Steendorp

Omschrijving

Instapklare woning met leuke tuin in Steendorp

Bent u op zoek naar een instapklare woning op een rustige locatie vlak aan de Schelde? Dan is dit uw kans! Het gunstige EPC, de conforme elektriciteit, de drie garage's en de lage kosten zijn slechts enkele troeven! De woonst is gelegen vlakbij het centrum van Temse en Rupelmonde en op een boogscheut van de autosnelweg!

Wanneer we de woning betreden komen we in de lichtrijke leefruimte met open haard (35m2) die toegang verleent tot de vernieuwde keuken (13m2) die is geïnstalleerd en voorzien van ontbijtruimte, enkele wastafel, warme lucht oven, keramische kookplaat en dampkap. Vlak aan deze ruimte grenst de eerste garage, de aparte wasruimte en het aparte toilet.

Op de eerste verdieping komen we in de ruime nachthal die momenteel deels dient als bureau, de vernieuwde badkamer met douche, enkele wastafel en toilet en een ruime lichtrijke slaapkamer (20m2). De zolderverdieping werd omgetoverd tot een mooie en ruime slaapkamer.

Als kers op de taart kan men de woning betreden via een achterliggende ingang die uitkomt op de mooie tuin met tuinberging en beschikt de woning over maar liefst twee extra garage's en twee privé staanplaatsen! Hebt u interesse in deze woning? Contacteer ons dan via 052 46 38 03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar