Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

RUIME GEZINSWONING MET 3 SLPKS EN TUIN IN HET CENTRUM VAN SINT-NIKLAAS

Welkom in deze prachtige gezinswoning, gelegen in de Van Durmestraat in Sint-Niklaas. Deze woning biedt een ideale mix van modern comfort en een gezellige sfeer, perfect voor gezinnen en starters.

U komt binnen via een aparte inkomhal die u toegang biedt tot de keuken. De huidige keuken is nog steeds praktisch en geeft u nog steeds de kans om het hier nog naar eigen smaak in te richten. De badkamer dewelke zich bevindt op de begane vloer is voorzien van een lavabo, toilet en een bad/ douche combinatie. De zeer grote en lichtrijke leefruimte is een echte eyecatcher. Dankzij de grote schuiframen geniet u van een prachtig zicht op de goed onderhouden tuin. Hier vindt u voldoende ruimte voor zowel een zit- als eetgedeelte.

Op de eerste verdieping bevinden zich kamers. Eén kamer is momenteel in gebruik als wasberging, een andere als eenpersoonskamer met bureau en de derde als dressing. Vanuit de dressing heeft u toegang tot de tweede verdieping, waar u de ruime master bedroom vindt, een comfortabele ruimte voorzien van een airco.

De tuin is een oase van rust en biedt veel privacy. Het goed onderhouden gazon en terras zijn perfect voor zomerse barbecues en buitenactiviteiten. Het gemetste tuinhuis biedt extra opbergruimte en heeft een deur aan de achterzijde, wat handig is voor fietsen, afval en eventueel extra parkeergelegenheid.

De woning is volledig instapklaar. De ligging is ideaal, dichtbij alle noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. Mis deze unieke kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Deze woning is een must-see voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en stijlvolle thuis in Sint-Niklaas.

EPC: 201
Asbestveilig
Geen renovatieplicht!

Contacteer ons gerust voor meer informatie of een bezoek op het nummer: 052 46 38 03 of via mail: info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar