Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

OPEN BEBOUWING / GIGANTISCH PERCEEL OP TOPLOCATIE

Ontdek de ultieme bouwkans in de beste straat van Nieuwkerken! Deze open bebouwing op een gigantisch perceel van meer dan 1800 m² biedt ongekende mogelijkheden. Hoewel de woning renovatieplichtig is, ligt de nadruk op de vele kansen die dit perceel biedt.

De zeer gunstige bouwvoorschriften in de straat geven u de vrijheid om uw droomhuis te realiseren. De gunstige oriëntatie zorgt voor optimale lichtinval en draagt bij tot het mogelijke succesverhaal men creëren kan op dit perceel. Met een garage en oprit aanwezig, is parkeren nooit een probleem.

Dit pand is perfect voor de handige Harry die een uitdaging niet schuwt, of voor iemand die een grote, open bebouwing wil bouwen. Grijp deze unieke kans en creëer uw ideale thuis op een toplocatie in Nieuwkerken! Bel ons nu voor een afspraak op het nummer: 052/46.38.03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar