Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING MET 3 SLPK IN BLOEMENWIJK

Ontdek uw nieuwe thuis in de prachtige Bloemenwijk te Sint-Niklaas! Deze instapklare starterswoning biedt u 172 vierkante meter aan ruim wooncomfort. Met drie slaapkamers, en de mogelijkheid tot een vierde, is er plaats genoeg voor uw hele gezin. Geniet van de moderne PVC ramen en de centrale verwarming op aardgas, die zorgen voor een aangename warmte. De badkamer op de verdieping is uitgerust met een stijlvolle inloopdouche. De open keuken met keukeneiland is een droom voor elke hobbykok en nodigt uit tot gezellige maaltijden. Op deze woning rust er renovatieplicht.

Ontspan in de gigantische leefruimte met extra gashaard, perfect voor knusse avonden. Gelegen in een zeer rustige buurt, maar toch dichtbij alle voorzieningen, is deze woning de ideale keuze voor een frisse start. Mis deze kans niet en maak van deze prachtige woning uw nieuwe thuis! Bel ons nu voor een afspraak op het nummer: 052/46.38.03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar