Helaas, dit pand is verkocht

9111 Sint-Niklaas

Omschrijving

LUXE HOB MET 5 SLPK EN EPC A

Stap binnen in de droomwoning van jouw gezin! Deze majestueuze halfopen bebouwing, gebouwd in 2009, verwelkomt je met open armen en belooft een leven vol luxe en comfort. Met niet minder dan 5 royale slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor iedereen in het gezin, en meer!

Met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van meer dan 180 vierkante meter, geniet je van een overvloed aan leefruimte om te ontspannen en te entertainen. Maar het is niet alleen de ruimte die indruk maakt - deze woning is ook een toonbeeld van energie-efficiëntie. Met een EPC-label A en vloerverwarming op het gelijkvloers én in de badkamer, ben je verzekerd van een comfortabele leefomgeving het hele jaar door.

Maar daar stopt het niet. Dankzij 28 zonnepanelen die maar liefst 4600 kWh opwekken, bespaar je aanzienlijk op je energierekening. Het ventilatiesysteem D+ met warmterecuperatie zorgt voor een gezond binnenklimaat, terwijl de elektriciteit conform is aan de laatste normen. En met een regenwaterput van 5000 liter draag je ook nog eens je steentje bij aan het milieu.

Buiten wacht een gezellige tuin op jouw groene vingers, terwijl je auto's veilig staan onder de carport of op de oprit voor maar liefst 4 wagens. En dankzij de strategische ligging dichtbij het station en winkels, geniet je van het beste van beide werelden: rust en bereikbaarheid.

Klaar om jezelf te verwennen met het ultieme woongenot? Aarzel niet langer en maak deze prachtige woning jouw thuis! Bel ons vandaag voor een afspraak op het telefoonnummer: 052/46.38.03 en wie weet tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar