Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

ENERGIEZUINIGE WONING MET 3 SLPK EN ACHTERUITWEG

Stap binnen in jouw droomhuis, een instapklare, energiezuinige starterswoning die alle vakjes afvinkt op jouw wensenlijst! Deze woning is een ware parel met 18 zonnepanelen op het dak, waardoor je niet alleen bijdraagt aan een groenere toekomst, maar ook geniet van lage energierekeningen. Met 3 gezellige slaapkamers is er ruimte voor groei en comfort.

De hoogrendementsbeglazing zorgt voor een aangename sfeer in huis, terwijl de woning asbestveilig verklaard is, wat zorgt voor gemoedsrust en veiligheid. De luchtluchtwarmtepomp met 2 opwekkers is al een gigantische stap richting uitstekende energie-efficiëntie, maar er is zelfs de mogelijkheid om naar een EPC A-label te gaan mits het plaatsen van nog één extra opwekker.

In de zomer blijf je koel dankzij de ingebouwde airconditioning, en met de handige achteruitweg en oprit voor twee wagens is parkeren nooit een zorg. De woning, gerenoveerd in 2021, straalt moderniteit uit met een keuken en badkamer die voorzien zijn van alle comfort. Geniet van de warme uitstraling van het parket en ontspan in de handige veranda.

Dit is niet zomaar een huis; dit is jouw thuis. Mis deze kans niet en maak van deze woning jouw eigen oase van comfort en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat deze woning voor jou in petto heeft! Bel ons op het telefoonnummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar