Helaas, dit pand is verkocht

9111 Sint-Niklaas

Omschrijving

KNAPPE HOB IN HARTJE BELSELE

Welkom in het hartje van Belsele, waar dromen van een prachtig thuis werkelijkheid worden. Deze half open bebouwing straalt niet alleen klasse uit, maar biedt ook een energiezuinige levensstijl. Met 3 à 4 slaapkamers, een ruime zolder voor extra kamers en 10 zonnepanelen die 3000 WP genereren, ben je klaar voor de toekomst.

De tuin, met zijn rustgevend uitzicht op de aangrenzende akkers, is de perfecte plek om te ontspannen. De 228 vierkante meter bewoonbare oppervlakte en de grotendeels hoogrendementsbeglazing zorgen voor een heldere en ruime leefomgeving. Geniet van een warme atmosfeer dankzij de centrale verwarming op aardgas met condensatieketel.

Dit huis biedt niet alleen comfort, maar ook stijlvolle details zoals een op maat gemaakte boekenkast en prachtig opnieuw geschilderde houten ramen. De panoramische ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnen, waardoor elke hoek van het huis straalt. Ervaar het beste van wonen en energie-efficiëntie in deze unieke, ruime halfopen bebouwing. Bel ons voor een afspraak op het nummer: 052/46.38.03 en wie weet wordt dit binnenkort uw thuis!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar