Helaas, dit pand is verkocht

9112 Sint-Niklaas

Omschrijving

INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLPK IN GROENE OMGEVING

Ontdek de perfecte gezinswoning temidden van de weelderige groene omgeving die je altijd hebt verlangd. Deze prachtige open bebouwing heeft alles wat je zoekt en meer, met een vleugje gezelligheid dat je warmte en comfort belooft bij elke stap.

Binnenin vind je drie ruime slaapkamers, ideaal voor jouw gezin of voor gasten. De centrale verwarming op aardgas met een efficiënte condensatieketel zorgt voor een aangename temperatuur gedurende het hele jaar, terwijl je jouw auto veilig kunt parkeren in de garage of op de ruime oprit.

Deze woning is asbestveilig verklaard, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke gezondheidsrisico's. Geniet van de weidse, groene achtertuin met een schilderachtig uitzicht op de omliggende akkers. Rolluiken zijn geïnstalleerd voor extra veiligheid en privacy.

Binnenin wacht een gezellige woonkamer op je, perfect om te ontspannen en quality time door te brengen met je dierbaren. De keuken is uitgerust met alle moderne gemakken die je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden.

Een droge kelder biedt extra opslagruimte, terwijl het rechtstreekse rioleringssysteem met gescheiden systeem de efficiënte afvoer van afvalwater garandeert.

Met overvloedig natuurlijk licht dat door de ramen stroomt, voel je je direct thuis in deze sfeervolle omgeving. Kortom, deze woning straalt warmte en gezelligheid uit op elke hoek, en wacht erop om jou en je gezin te verwelkomen in het comfortabele, groene paradijs dat je verdient. Grijp deze kans en maak deze gezellige oase jouw nieuwe thuis! Bel ons voor een bezichtinging op het nummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar