Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

TOP STARTERSWONING MET 3 SLPK IN HART VAN SINT-NIKLAAS

Stap binnen in jouw droom van stedelijk wonen in het bruisende hart van Sint-Niklaas! Deze top gelegen starterswoning biedt niet alleen een geweldige locatie, maar ook alle comfort dat je nodig hebt. Met 3 slaapkamers is er voldoende ruimte voor jou en je toekomstige plannen. Geniet van de warmte met de centrale verwarming op aardgas, aangedreven door een efficiënte condensatieketel van Vaillant. De dubbele beglazing zorgt niet alleen voor een groenere voetafdruk van de woning, maar ook voor een oase van rust in het levendige centrum.

Laat je verrassen door het leuke stadstuintje, een privéplekje om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. De keuken, voorzien van alle moderne gemakken, nodigt uit tot culinair genot. Natuurlijk daglicht stroomt overvloedig binnen, waardoor elke ruimte een warme en uitnodigende sfeer krijgt. Voeg daarbij de aparte bergruimte vooraan toe, en je hebt de perfecte mix van comfort en praktisch wonen.

Deze woonst is asbestveilig verklaard!

Mis deze kans niet om eigendom te worden van deze prachtige starterswoning in het kloppende hart van Sint-Niklaas! Bel ons voor een afspraak op het nummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar