Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

INSTAPKLARE EN ENERGIEZUINIGE STARTERSWONING MET 3 SLPK

Stap binnen in jouw droomhuis in het bruisende centrum van Sint-Niklaas! Deze instapklare starterswoning is een pareltje, met 3 ruime slaapkamers die alle ruimte bieden voor jouw persoonlijke touch. De moderne open keuken, voorzien van alle hedendaagse gemakken, kijkt uit op de gezellige zitput waar je heerlijke avonden met vrienden en familie kunt doorbrengen.

Dit unieke pand is onderdeel van een stadsvernieuwingsproject, prachtig gerenoveerd door lokale architecten onder toezicht van de stad Sint-Niklaas. Met een vloeroppervlakte van 145 vierkante meter geniet je van een ruim en licht interieur. De gezellige stadstuin met buitenberging biedt de perfecte plek om te ontspannen.

De woning is energiezuinig met een EPC-label B en beschikt over hoogrendementsbeglazing, centrale verwarming op aardgas met condensatieketel en vliegenramen voor ultiem comfort. De badkamer op de verdieping biedt privacy en gemak.

Met alle voorzieningen en openbaar vervoer in de buurt, ervaar je het gemak van het stadsleven. Ontdek het plezier van wonen in een huis waar alles klopt, inclusief conform elektriciteitsnetwerk. Grijp deze kans en maak van deze woning jouw nieuwe thuis! Bel ons voor een afspraak op het nummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar