Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

RUIME WONING MET VEEL POTENTIEEL IN CENTRUM SINT-NIKLAAS

Stap binnen in de betoverende charme van deze prachtige woning met eindeloos potentieel, gelegen in het bruisende hart van Sint-Niklaas. Met 2 à 3 ruime slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor comfortabel wonen en stijlvol leven. De centrale ligging plaatst u te midden van alle geneugten van de stad, terwijl de pittoreske gevel uw thuis een tijdloze uitstraling geeft.

Geniet van rustige momenten in uw eigen groene oase – een weelderige tuin wacht om ontdekt te worden, perfect voor ontspanning en entertainment. Dankzij het gunstige EPC is geen renovatieverplichting nodig.

De aanwezige kelder biedt extra opslagruimte en mogelijkheden. Met de overvloed aan voorzieningen op een steenworp afstand en de dubbelwandige koepel die het huis verlicht, is deze woning de definitie van stedelijk woongenot. Grijp deze kans om uw droom van een ideale centrumwoning te verwezenlijken! Vraag vandaag nog uw bezichtiging aan via het telefoonnummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort!



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar