Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

INSTAPKLARE STARTERSWONING MET 3 SLPK IN CENTRUM SINT-NIKLAAS

Welkom in jouw droomhuis in het bruisende centrum van Sint-Niklaas! Deze ideale starterswoning biedt alles wat je hartje begeert. Met 3 ruime slaapkamers is er genoeg plaats voor jou en je groeiende gezin. Geniet van gezellige avonden in het stadstuintje, perfect om te ontspannen na een drukke dag.

Deze woning is niet alleen gezellig, maar ook energiezuinig! Het gunstige EPC zorgt voor een lagere energierekening, terwijl de centrale verwarming op aardgas met condensatieketel zorgt voor een aangename warmte tijdens koude winters.

Binnenin vind je een woning met alle modern comfort. De elektriciteit is helemaal conform en met de rolluiken en dubbele beglazing geniet je van extra veiligheid en een goede geluidsisolatie.

De keuken is uitgerust met alle voorzieningen die je nodig hebt, en de open leefruimte creëert een gevoel van ruimte en gezelligheid.

De woning is asbestveilig. Waar wacht je nog op? Grijp nu je kans om te wonen in dit fantastische huis op de perfecte locatie in Sint-Niklaas! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en wie weet wordt dit binnenkort jouw nieuwe thuis. Dit kan via het telefoonnummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar