Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Top afgewerkte woning met 5 slaapkamers!

Bent u op zoek naar top afgewerkte woning met 5 slaapkamers? Zoek dan niet verder!

Welkom in de Dendermondsesteenweg!

Deze kwalitatief hoogstaande woning beschikt over alle mogelijke troeven welke men wensen kan. Zo zal men aan ruimte absoluut geen gebrek hebben! (237 m2 bewoonbare vloeroppervlakte)

Indeling:
Men komt binnen in de inkomhal met open trap naar het verdiep. Op uw linkerkant een apart gastentoilet, een bureau met zicht op de buitenwereld en een aparte wasplaats.

Wanneer men de leefruimte betreedt valt de gigantische hoeveelheid daglicht op. Dit door de grote raampartijen en de veranda. Tot rust komen kan door de gezellige houtstoof en de open keuken beschikt over alle moderne comfort. Deze is afgewerkt met een composiet werkblad.

Zicht op de gigantische tuin (794 m2) en het knappe, verhoogde zwembad mag zeker niet ontbreken. Deze tuin beschikt ook over een zéér gunstige oriëntatie.

Deze woonst heeft 5 ruime slaapkamers en een knappe badkamer met inloopdouche en bad op de eerste verdieping. Op vlak van energiezuinigheid moet deze woonst ook zeker niet onderdoen. Zo wordt de benedenverdieping verwarmd met vloerverwarming en beschikt ze over een recente condensatieketel van Vaillant. Dit draagt allemaal bij tot de gunstige EPC: B. De woonst is asbestveilig en de elektrische installaties zullen conform zijn bij akte!

De wagen wegzetten kan in de ruime garage of oprit. Verder, is de woning uitstekend gelegen. Zo bevindt deze woning zich dicht bij alle verschillende invalswegen, het centrum van Sint-Niklaas en het Waasland Shopping Center!

Kortom, dit pand is een echte parel in het Waasland! Wenst u een bezoek in te plannen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar