Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

ENERGIEZUINIGE BURGERWONING IN CENTRUM SINT-NIKLAAS

Bent u op zoek naar een recent gerenoveerde burgerwoning met 3 slaapkamers? Zoek dan niet verder!

Welkom in de Plezantstraat!

Deze woning werd in 2023 volledig gestript en gerenoveerd tot deze parel van hoge afwerkingsgraad. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met aparte douche.

De burgerwoning beschikt verder over 2 uiterst knappe badkamers van de hoogste kwaliteit. 1 met regendouche, in het marmer en 1 met ligbad, dubbele spoelbak en knappe kraan. De leefruimte beschikt over zeer veel natuurlijk daglicht en zicht op het gezellige stadstuintje. De open keuken beschikt over alle moderne comfort, waaronder: oven, koelkast, vaatwasser en ingebouwd koffieapparaat.

Dit knappe pand wordt op de gelijkvloerse verdieping verwarmd met vloerverwarming en boven met centrale verwarming. De woning is uitstekend geïsoleerd en beschikt over een nieuwe condensatieketel. Dit draagt allemaal bij tot de uiterst gunstige EPC-score: B (141). De elektriciteit is volledig conform.

Dit pand is gelegen in hét centrum van Sint-Niklaas. Zo is men dichtbij de grote markt, supermarkten, openbaar vervoer en zoveel meer!

Kortom, dit is een pand voor de snelle beslissers! Wenst u een bezoek in te plannen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het telefoonnummer: 052/46.38.03 en tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar