Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

KNAPPE HOB MET 3/4 SLPK EN TUIN

Bent u op zoek naar een knappe HOB met vele mogelijkheden? Zoek dan niet verder!
Welkom in de Heimolenstraat!

Deze woning beschikt over een knappe gerenoveerde gelijkvloerse verdieping. De keuken en leefruimte zijn voorzien van alle moderne comfort en zéér veel lichtinval. Men beschikt ook nog over een gezellige tuin met grote tuinberging/garage.

Deze woonst beschikt over maar liefst 3 slaapkamers en een extra bureauruimte. Dit pand is dus zeker niet klein en heeft een totale bewoonbare vloeroppervlakte van 148 m2. Deze halfopen bebouwing beschikt verder over hoogrendementsbeglazing en een geïsoleerde zolder.

Voor de wagen is dit ook een droom. Zo is men slechts 2 minuten verwijderd van de E17 en beschikt men over een mobi-score van 8,2/10. Verder, delen we graag mee dat de elektriciteit volledig conform is en de woning volledig asbestvrij is.

Kortom, dit kan echt een prachtige gezinswoning worden! Wenst u een bezoek in te plannen, aarzel dan niet om ons te contacteren op het telefoonnummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar