Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLPK, GEZELLIGE TUIN EN GARAGE

Bent u op zoek naar een perfect gerenoveerde halfopen bebouwing? Zoek dan niet verder! Welkom in het Schuttershof te Nieuwkerken. Deze instapklare woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met dressing!

Doordat de leefruimte, de eetkamer en de keuken volledig open is, krijgt men enorm veel licht binnen. De afwerking in deze woonst is van uitermate hoge kwaliteit. Zo beschikt men in de keuken over alle moderne comfort; zoals een heteluchtoven, een microgolfoven, inductie kookvuur, ingebouwde koelkast, ingebouwde diepvriezer, een composietaanrecht, … De elektrische installaties zijn volledig conform en met een EPC-score van 148 dient men zich nergens zorgen over te maken in de toekomst. De garage, de spender en de grote wasruimte zorgen op hun beurt voor een enorme meerwaarde. Wie graag eens tot rust komt, kan dit door te genieten van de visvijver. Fervente fietsers kunnen zelfs gebruik maken van de fietssnelweg, aan de woonst.

Dit pand is dé ideale gezinswoning en een echte parel! Heeft u een vraag of wenst u graag een bezoek in te plannen, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052/46.38.03 en wie weet wordt u de nieuwe eigenaar van deze prachtige woonst!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar