Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

LEUKE WONING MET 2 SLPK, RUIME ZOLDER, TUIN EN GARAGE

Bent u opzoek naar gezellige woning met garage en oprit in het centrum van Sint-Niklaas? Zoek dan niet verder!
Deze karakteristieke woning is gelegen in de Heistraat, dicht bij alle invalswegen. De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers en een ruime, geïsoleerde zolder die perfect dienst kan doen als 3e slaapkamer. Met een bruikbare vloeroppervlakte van 153 m², garage en het tuinhuis zal aan plaats geen gebrek zijn. De woning heeft een puike EPC-score, namelijk: C en beschikt over prachtig afzeliahoutwerk!
De leidingen voor het water, de gasvoorzieningen, de voorzieningen voor de elektriciteit en de leidingen van de riolering zijn recent vernieuwd. Ook de boiler is vervangen in 2022! Op vlak van Mobiscore scoren we ook zéér goed, namelijk 9/10!
Kortom, dit is een woonst die enorm veel mogelijkheden biedt. Wordt u misschien de nieuwe eigenaar van dit leuke pand? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052/46.38.03 en misschien tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar