Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

TOP INVESTERING MET 3 SLPK IN CENTRUM SINT-NIKLAAS

Bent u opzoek naar dé ideale investering? Zoek dan niet verder! Dit pand in de Joseph Lonckestraat biedt enorm veel mogelijkheden. Dit pand is gelegen in hét centrum van Sint-Niklaas en beschikt over 3 slaapkamers, met de mogelijkheid om nog een slaapkamer te creëren. De leefruimte en eetplaats zijn doorlopend, waardoor men een enorm open gevoel krijgt bij het binnentreden van de woonst. Het pand heeft nu een gunstige EPC-score van 253, aangezien het dak en de ramen reeds vernieuwd zijn. Genieten van een avondje met vrienden kan men doen in het stadstuintje en de wagen kan men plaatsen in een garage, die men kan huren tegenover de woonst. Kortom, dit pand is écht voor de snelle beslissers. Heeft u vragen of wenst u een bezoek in te plannen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar