Helaas, dit pand is verkocht

9112 Sint-Niklaas

Omschrijving

RUSTIEKE HOEVE MET 6 SLPK EN PERCEEL VAN 2752 M2

Welkom in deze prachtig gerenoveerde hoeve in het groene Sinaai. Deze hoeve is gelegen op een perceel van maar liefst 2752 m2 en is vroeger een taverne geweest, vandaar de grote hoeveelheid parkeermogelijkheid en de grote ruimten op het gelijkvloers. De natuur waar men op uitkijkt is allemaal agrarisch gebied dus men kan bijna niet groener wonen.

Met een bewoonbare vloeroppervlakte van maar liefst 256 m2, 6 slaapkamers en héél veel berging zal men aan ruimte helemaal geen gebrek hebben! De woning wordt verwarmd met centrale verwarming op aardgas en de ketel van het merk Junkers is in 2014 veranderd. In de leefruimte kan men zich extra verwarmen aan de gaskachel. Voor sfeer en gezelligheid een 10/10!

In de keuken beschikt men over alle modern comfort; zoals een vaatwasser, een gasvuur, een oven en een knappe natuurstenen vloer. De badkamer is een echte parel. Deze beschikt over een prachtig vrijstaand bad, een dubbele spoelbak en nog een toilet.

De historische maar vooral mooie gevel vertelt echt verhalen en is daarom ook geïnventariseerd. De wagen wegzetten kan men zowel in de garage, als onder de grote carport. Men beschikt ook over een oprit langs beide kanten van de woonst, wat op zijn beurt super praktisch is.

Met andere woorden, dit is een echte parel van een woning! Bent u, net als ons, verliefd op deze woning? Aarzel dan niet om een bezoek in te plannen op het nummer: 052/46.38.03 en wie weet wordt u de nieuwe, trotse eigenaar van deze hoeve!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar