Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

KARAKTERISTIEKE WONING MET 3 SLPK, GARAGE EN GROTE TUIN

Bent u op zoek naar een karakteristieke, grote woning die ook nog eens uitstekend gelegen is? Zoek dan niet verder! Dit prachtige pand in de Dalstraat is echt een parel!
Met zijn 3 ruime slaapkamers en zijn grote, reeds gerenoveerde zolder, zal men aan plaats geen gebrek hebben. De open leef- en eetkamer krijgen heel veel licht binnen door de grote raampartijen, die verder uitgerust zijn met elektrische rolluiken. Verwarmen doet men met centrale verwarming op aardgas via een condensatieketel. Deze knappe woonst beschikt over een EPC-waarde van 194! Uitstekend geïsoleerd dus!
Wat betreft de wagen, is men zéér gunstig gelegen. Namelijk in het centrum van Sint-Niklaas, dichtbij verschillende voorzieningen en invalswegen. De wagen wegzetten kan men doen in de inpandige garage, wat echt een must is!
De grootste troef voor deze woning is de omvangrijke tuin. Deze beschikt over een oppervlakte van meer dan 350 m²! In deze tuin beschikt men ook nog eens over een grote, multifunctionele bijbouw.
Kortom, dit pand is echt voor de snelle beslissers! Heeft u vragen of wenst u graag een bezoek in te plannen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052/46.38.03 en wie weet wordt u de nieuwe eigenaar van deze parel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar