Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

TOP GEZINSWONING MET 3 SLPK, TUIN, GARAGE EN ZOLDER

Bent u op zoek naar een ideale gezinswoning op een uitstekende locatie? Zoek dan niet verder! Welkom in de Bekelstraat!
Deze grote woonst beschikt over 3 slaapkamers. De grote leef-en eetruimte krijgen heel veel licht binnen, omdat deze langs 2 kanten licht nemen kan. Deze ruimten beschikken over een gezellige, open haard. De woonst is enorm stevig gebouwd en beschikt ook over een kelder! Een grote zolder mag ook niet ontbreken! Plaats voor de wagen heeft men in overvloed, dit door de grote oprit en de garage. Genieten met vrienden van een BBQ kan men in de leuke, zuidelijk georiënteerde tuin. Verder, zijn de elektrische installaties ook nog eens volledig conform.
Mits wat verdere afwerkingen kan dit echt een parel van een gezinswoning worden! Heeft u vragen en/of wenst u het pand eens te bezoeken? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar