Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

IDEALE STARTERSWONING MET 3 SLPK IN CENTRUM SINT-NIKLAAS

Welkom in dit leuke pand in de Minderbroedersstraat te Sint-Niklaas. Het eerste dat opvalt aan deze woonst is de omvang ervan. Wanneer men de grote leefruimte en keuken doorloopt, komt men uit op de gezellige stadstuin, waar men gemakkelijk met vrienden kan genieten van een zomerse BBQ. In de badkamer vindt men een douche met jet-functies. De woonst beschikt momenteel over 3 slaapkamers maar de grote zolder biedt mogelijkheden voor nog twee extra slaapkamers. De elektriciteit is conform en de woning beschikt over centrale verwarming op aardgas met condensatieketel. Met een mobi-score van 9,4/10 en een super vlotte verbinding kan men dus zeggen dat dit pand ideaal gelegen is. Kortom, dit pand is dé perfecte starterswoning! Wenst u dit pand te bezoeken, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar