Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Leuke instapklare woning op centrale ligging in Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een leuke instapklare woning op een goede locatie?
Dan is dit iets voor u. De woning is gelegen vlakbij het centrum van Sint-Niklaas, alsook vlakbij alle nodige voorzieningen.

We betreden de woonst via de inkomhal die toegang verleent tot de leefruimte en de eerste verdieping. Deze open en lichtrijke leefruimte (30m2) staat in rechtstreeks contact met de vernieuwde open keuken (26m2) die is voorzien van dubbele spoelbak, vaatwasser, microgolf, oven, koelkast, diepvriezer, inductiekookplaat, ingebouwde koffiezet en dampkap. Ook is hier een leuke eetplaats voorzien.

Achter de keuken vinden de aparte berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een apart toilet met wastafel.

Op de eerste verdieping vinden we de badkamer die is voorzien van bad, enkele wastafel en toilet. Alsook zijn er twee ruime slaapkamers aanwezig. Via de vaste trap komen we op de zolder waar nog een slaapkamer kan gemaakt worden.

Als kers op de taart beschikt deze parel over een grote tuin met afgesloten en geïsoleerde tuinberging en 12 zonnepanelen.

Hebt u interesse? Contacteer ons dan via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar