Helaas, dit pand is verkocht

9112 Sint-Niklaas

Omschrijving

HALFOPEN WONING MET ALLE MOGELIJKHEDEN

Deze halfopen bebouwing met voor- en achtertuin is rustig gelegen te Sinaai, een deelgemeente van Sint-Niklaas.
Deze woning heeft heel veel sterke punten, een mooi perceel, goede oriëntatie, ruime kamers, veel bergruimte, garage & tuin.

Wanneer u de woning binnenstapt komt u in de inkomhal. Als u verder gaat kan u naar de ruime en vooral lichtrijke leefruimte gaan. De woning beschikt ook over een keuken & kelder. Achter de keuken vinden we nog een extra gemetste bergruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie kamers. Twee ruime slaapkamers en nog 1 kleinere kamer die u zou kunnen omvormen tot badkamer. Verder beschikt de woning nog over een zolder, te bereiken met vaste trap.

Vooraan de woning hebt u een klein tuintje. Als u links langs de woning de oprit oprijdt kan u verder doorrijden tot aan de garage, hierachter vinden we de tuin terug.

De woning heeft een EPC-waarde van 567kWh/m2. Voor meer info of een bezoek bel vandaag nog op 052 46 38 03 of via mail info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar