Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

KNAPPE HOB IN RUSTIGE WIJK!

Welkom in de Destelwijk, één van de rustigste locaties van héél Sint-Niklaas. Wanneer u deze instapklare halfopen bebouwing betreedt bevindt men zich in de leefruimte. Het eerste dat hier opvalt is de gigantische hoeveelheid licht die binnenvalt. Omdat de leef- en eetruimte alsook de keuken volledig open zijn, kan men optimaal genieten van de grote, aangelegde tuin. Het pand beschikt over een oprit waar men met gemak 3 wagens kan plaatsen. De badkamer op de eerste verdieping is piekfijn in orde, net als de 3 slaapkamers. Met een enorm vlotte verbinding, een EPC van 231 en een elektriciteit die volledig in orde is, is dit huis echt een buitenkans! Met andere woorden, één voor de snelle beslissers! Zou u graag de nieuwe eigenaar worden van dit prachtige pand, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar