Helaas, dit pand is verkocht

9112 Sint-Niklaas

Omschrijving

Gezellige HOB met 2 slpks en zuidgerichte tuin!

Bent u op zoek naar een instapklare woning nabij het centrum van Sinaai-Waas en een vlotte bereikbaarheid? Lees dan zeker even verder! Deze woning is met zijn charmante voorgevel perfect gelegen op een boogscheut van allerlei winkels, het openbaar vervoer en uitvalswegen. De indeling gaat als volgt; u betreedt de woning via de ruime inkomhal die u vervolgens naar de leef- en eetruimte met open keuken begeleidt. Door de grote raampartijen en prachtige dakkoepel is deze ruimte tevens voorzien van zeer veel lichtinval. De keuken beschikt over alle comfort met ingebouwde toestellen en heel wat kastruimte. Vervolgens is het gelijkvloers voorzien van een ruime berging met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping vinden we een ruime slaapkamer en badkamer terug. Deze laatste werd zeer leuk ingericht met oog voor detail en beschikt over een ligbad, douche, badkamermeubel en toilet. Via een vaste trap bereikt u de volledig ingerichte zolder waar een 2de slaapkamer met ingemaakte kasten is voorzien. Last but not least: aansluitend aan de leefruimte hebben we het zonovergoten terras en de zeer ruime tuin met een prachtig zicht op de achterliggende velden! EPC 232 kWh, elektriciteit conform! Is deze woning wellicht iets voor u? Neem dan contact op via info@uw-huis.be of telefonisch via 05246 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar