Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

KNAP VERNIEUWDE WONING MET PRAKTIJKRUIMTE EN 4 SLPK

Welkom in de Bekelstraat 45 te Sint-Niklaas in dit prachtig, gerenoveerde pand. Deze woonst beschikt over 4 ruime slaapkamers, waarvan 2 met een veluxraampartij. Ook is er een mogelijkheid om van 1 van de 2 ruime bergingen op het gelijkvloers een 2e badkamer te maken. De leidingen zijn namelijk reeds voorzien. Een extra troef aan dit pand is de praktijkruimte die reeds in perfecte staat is. In de recente keuken en in de badkamer is alle modern comfort aanwezig. De vele raampartijen zorgen voor een enorme hoeveelheid lichtinval die deze woning nog knapper maakt. De EPC voor dit pand is zéér gunstig, namelijk 193. De auto parkeren kan men doen op de aangelegde oprit en genieten van het mooie weer doet men in de uiterst gezellig, aangelegde tuin. Kortom, dit pand is voor de snelle beslissers. Is dit iets voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar