Helaas, dit pand is verkocht

9111 Sint-Niklaas

Omschrijving

HOB MET 3 SLPK & GARAGE

Deze instapklare halfopen bebouwing is gelegen aan de stadsrand van Sint-Niklaas waardoor een goede verbinding verzekerd is! De woning ligt vlakbij uitvalswegen (E17), winkels en het openbaar vervoer. Wanneer men voor de woning staat, valt het meteen op dat er aan parkeergelegenheid geen gebrek is door de ruime oprit en garage. Wanneer je de woning binnenkomt springt de charmante inkomhal meteen in het oog. Via deze inkomhal komt men in de eet- en leefruimte terecht voorzien van enorm veel lichtinval wat meteen zorgt voor een gezellig ruimtegevoel. Naarmate men verder gaat, komt men in de keuken terecht voorzien van een ontbijthoek. Tenslotte beschikt het gelijkvloers nog over een badkamer met douche en lavabo en een grote berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een polyvalente ruimte die kan dienen als kinderkamer, dressing of bureau. Daarnaast beschikt de nachthal over een vast trap naar de ruime zolderruimte met tal van mogelijkheden. Zo kan je hier vb. 1 grote slaapkamer van maken of zelfs 2 ‘normale’. Tenslotte beschikt de woning over een ruime en gezellige groene tuin waar je op elk moment van de dag tot rust kan komen. Wenst u meer informatie en/of een bezoek? Neem dan vandaag nog contact op via info@uw-huis.be of telefonisch via het nr 052463803 en hopelijk tot snel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar