Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

LEUKE GEZINSWONING MET 4/5 SLPK & MOOIE TUIN

Hierbij stellen we u een prachtige woning in de Driegaaienstraat te Sint-Niklaas voor. Wanneer men de inkomhal betreedt, heeft men op aan de rechterkant een ruime voorplaats, deze kan dienstdoen als bureel of nog een extra slaapkamer. De leef- en eetruimte is volledig open en door de koepel, krijgt men een immense hoeveelheid licht binnen. De keuken beschikt over alle modern comfort en men kijkt in de tuin wanneer men achter het aanrecht staat. De tuin is gunstig georiënteerd en men heeft een leuk terras. Achteraan is nog een grote bergruimte aanwezig. De woning beschikt over 4 slaapkamers en een geïsoleerde zolder. In de badkamer heeft men een douche/bad, spoelbak en een toilet. Vanwege de gunstige ligging, zijn alle voorziening dichtbij. De woning heeft een zeer goed EPC van 236 & de elektriciteit is ook goedgekeurd.
Is dit pand uw droomwoonst? Aarzel dan niet om ons te contacteren om een bezoek in te plannen op het nummer: 052/ 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar