Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Ideale starterswoning met 3 slps in het centrum van Sint-Niklaas.

Welkom in het hart van Sint-Niklaas, de Plezantstraat. Alle voorzieningen die u zich kan indenken bevinden zich op enkele honderden meters zodat alles perfect met de fiets doenbaar is. Wanneer men binnenkomt in deze woning, is het eerste opvalt de hoeveelheid licht die binnenkomt. De ruimtes zijn zeer open en men kan genieten van de zon in het aanwezige stadstuintje. De keuken is uitgerust met alle comfort. Op het gelijkvloers bevindt zich ook nog een apart toilet. Deze ideale starterswoning beschikt over 3 slaapkamers. Twee op de eerste verdieping en één op de derde verdieping. Dit is een grote zolderkamer die bereikbaar is met een vaste trap. De badkamer beschikt over een bad/douche, lavabo en een extra WC. Een kelder mag niet ontbreken aan deze woning. Het vernieuwde zadeldak en de akoestische isolatie op de eerste verdieping, zijn ook nog eens extra pluspunten aan dit pand. EPC 180. Kortom, dit pand is voor de snelle beslissers! Wordt dit ùw droomwoning en wenst u een afspraak in te plannen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052 / 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar