Helaas, dit pand is verkocht

9111 Sint-Niklaas

Omschrijving

Halfopen bebouwing met enorm veel potentieel!

Welkom in de Gentstraat in dit prachtige project met enorm veel potentieel. De halfopen bebouwing is verder af te werken maar de mogelijkheden voor dit pand zijn eindeloos. De recent vernieuwde PVC-ramen zorgen voor heel veel lichtinval. De keuken beschikt over een recent geplaatst gasvuur, dampkap, oven en ontbijthoek. De badkamer is te renoveren.. De eerste verdieping is zo goed als volledig afgewerkt en biedt één slaapkamer. Naast de oprit bevindt zich een extra ruimte, eventueel voor een bureau. Er zijn reeds rolluiken aanwezig en het terras en de grote tuin zijn zuidelijk gericht. In 2020 is er een nieuwe hoogrendementsketel geplaatst van het merk Vaillant. Voor de mensen die een beetje werk niet in de weg laten staan van hun droomhuis, is dit de ideale investering! Heeft u interesse en zou u graag een bezoek inplannen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052/ 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar