Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

INSTAPKLARE STARTERSWONING MET RUIME TUIN EN GARAGE

BEZOEKMOMENT DONDERDAG 21/04 VAN 16 TOT 18U30. Schrijf u in via onze website.
Welkom in deze instapklare woning in de Begijnenstraat te Sint-Niklaas. Wanneer men de inkomhal doorloopt, komt men in de grote, open maar vooral lichtrijke leefruimte. In de keuken is alle modern comfort aanwezig. Zicht op de grote tuin met tuinhuis mag zeker niet ontbreken. Men kan van een gezellige BBQ genieten op het ruime terras. Op de eerste verdieping bevinden zich de twee slaapkamers. De zolder is volledig geïsoleerd en men beschikt ook over de mogelijkheid om een vaste trap in de nachthall naar deze zolder te realiseren. Alle raampartijen zijn uitgerust met dubbel glas en de woning beschikt ook over een garage. Kortom, dit huis is de ideale starterswoning! Tot slot heeft u ook de mogelijkheid om langs achteren weg te gaan voor fietsen/tuinafval. Heeft u interesse in deze woonst? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052/46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar