Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

PRACHTIG AFGEWERKTE WONING OP TOPLOCATIE

Deze compleet gerenoveerde halfopen woning is gelegen op een mooi perceel en in 1 van de beste buurten van Sint-Niklaas, tussen de Velle en Sint-Niklaas met alle uitvalswegen kortbij.
De woning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, alle moderne comfort is in deze woning voorzien. Er is een badkamer met douche, lavabo, toilet op het eerste verdiep en ook nog een gelijkaardige badkamer en aansluitende slaapkamer op het tweede verdiep, ideaal als master bedroom. De woning beschikt ook over een toilet op elk verdiep, 3 stuks dus.
De leefruimte is zeer ruim en beschikt over een open keuken met alle toestellen, CV op gas & als extra een zeer mooie gashaard.
De leefruimte kijkt uit op het terras & de tuin, achteraan in de tuin vinden we een ruime overkapping die als overdekt terras dienst kan doen.
Vooraan de woning vinden een een zeer aangename thuiswerk omgeving/bureau.
De EPC-waarde van deze woning is 230, ook is de elektriciteit volledig goedgekeurd
Tot slot is alles nog in perfecte staat, deze woning is MEER dan instapklaar.
Geef ons snel een seintje op het nummer 052 46 38 03 voor meer info of een bezoek.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar