Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Gerenoveerde woning met tuin in centrum Sint-Niklaas

Deze gerenoveerde woning (2012) is centraal gelegen in het centrum vlakbij de markt, het openbaar vervoer (bus en trein) en vlakbij de supermarkt.
Het gunstige epc, de CONFORME elektriciteit en de lichtrijke kamers zijn enkele sterke troeven.

Wanneer we de woning betreden komen we in de ruime inkomhal die toegang verleent tot de grote berging, het apart toilet, eerste verdieping en de leefruimte.
De berging beschikt over voldoende plaats voor een extra ijskast en diepvriezer en heeft een aansluiting voor wasmachine en droogkast. De lichtrijke leefruimte (21m2) met eetplaats staat in rechtstreeks contact met de keuken (21m2) die volledig is geïnstalleerd.

Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer met inloopdouche, toilet en enkele wastafel. Via de overloop die kan gebruikt worden als bureauruimte betreden we de grote slaapkamer met hoog plafond. Via de vaste trap gaan we naar de zolder die kan ingericht worden als tweede grote slaapkamer.

Hebt u interesse in deze woonst? Contacteer ons dan via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar