Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING OP TOPLOCATIE IN HET CENTRUM

De grote troef van deze woning is zijn ligging. De woning is gelegen in een rustige straat in het centrum van Sint-Niklaas waardoor alle voorzieningen op wandelafstand liggen.
Wanneer we de woning betreden via de inkomhal hebben we toegang tot een aparte ruimte die voor verschillende doeleinden kan dienen. Verder vinden we op het gelijkvloers de open woonkamer terug met veel natuurlijk licht die uitgeeft op de keuken. De keuken is voorzien van alle nodige toestellen en heeft een bergruimte met apart toilet.
Op de verdieping vinden we de 2 ruime slaapkamers en de badkamer terug. De EPC-waarde van de woning is 252 en de elektriciteit is conform. Momenteel is de woning verhuurd dus ook als investering is deze woning een topper.
Bent u geïnteresseerd? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie of een afspraak op het nummer 052/ 46 38 03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar