Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 2 SLAAPKAMERS AAN DE RAND VAN HET CENTRUM

De grote troef van deze woning is zijn ligging. Het huis is gelegen in een rustige straat nabij het centrum waardoor invalswegen, winkels, scholen, openbaar vervoer en ontspanning op wandelafstand liggen.
Wanneer we de woning betreden komen we via de inkomhal uit op de open woon- en eetkamer zeer gezellig en lichtrijk is. De keuken sluit aan op de woonkamer en is van alle nodige comfort voorzien. De leefruimte geeft uit op de stadstuin.
Op de verdieping vinden we de 2 slaapkamers terug. Dit zijn 2 ruime slaapkamers waarvan er één beschikt over een ruime mezzanine die als derde slaapkamer gebruikt kan worden.
Verder heeft de woning een ruime badkamer die voorzien is van alle noden.
Ook is deze woning zeer energiezuinig. De EPC-waarde van de woning is 378 en de elektriciteit is goedgekeurd. Contacteer ons gerust voor meer informatie of een bezoek op het nummer 052 46 38 03 of via mail: info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar