Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING MET UNIEKE TUIN & DUBBELE GARAGE

Deze woning beschikt over alle troeven. De woning is heel degelijk afgewerkt en de verkopers zijn gedurende de jaren blijven investeren in deze woning.
De woning beschikt o.a. over 2 slaapkamers (met ingemaakte kasten), een ruime dressing & een badkamer met alle voorzieningen.
Verwarmen doen we in deze woning via een CV op gas, ook is er een extra palletkachel aanwezig die de leefruimtes extra gezellig maakt en verwarmd
In de tuin vinden we een volledige buitenleefruimte & buitenkeuken terug. Er zijn 2 prachtig overdekte ruimtes. De tuin is 2 keer zo breed als de woning omdat de eigenaars een extra stuk grond bijgekocht hebben, ook vinden we hier een kleine vijver & kinderspeeltuin terug.
Achteraan het perceel vinden we een ruime dubbele garage die te bereiken is via de weg achteraan, deze is ook geïsoleerd.
Geïsoleerd dak, goed EPC & goedgekeurde elektriciteit. Ook beschikt deze woning over zonnepanelen, op het dak liggen er 12 panelen.
Deze woning komt pas volledig tot zijn recht bij een bezoek, aarzel dus niet als je alle troeven & de toffe sfeer van deze woning wilt ontdekken.
Bel vandaag nog voor een afspraak op 052463803!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar