Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

HALFOPEN WONING MET 3 SLPK, GARAGE & TUIN

Deze halfopen, goed onderhouden woning beschikt over 3 slaapkamers, 2 op het verdiep en 1 zeer ruime slaapkamer op het 2e verdiep, met vaste trap te bereiken. De woning heeft een betonnen vloerplaat op het 1e & 2e verdiep, de woning is dus zeer degelijk gebouwd. Badkamer aanwezig op het verdiep. Deze woning biedt veel ruimte en werd altijd piekfijn onderhouden. De zolder is geïsoleerd & het dak is in een goede staat. Dubbel glas & ook rolluiken aanwezig. Aan de zijkant van de woning is er een garage met automatische poort en hierachter vindt u de tuin.
Verwarmen gebeurt via een CV op aardgas. De woning is gelegen op een zeer goede locatie, zeer aangename straat, overal dichtbij & met een bushalte & station op wandelafstand. Deze straat wordt in de toekomst doodlopend.
Woning met vele mogelijkheden, bel vandaag nog voor een afspraak op 052463803!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar