Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING MET 2 SLPK & TUIN

Deze woning staat te koop op wandelafstand van het centrum van Sint-Niklaas en dicht bij verscheidene invalswegen in de Breedstraat. Deze woning is gelegen dicht bij alle uitvalswegen, bushalte en het station. Wanneer we de woning betreden kan u via de inkomhal toegang krijgen tot de ruime woonkamer met gezellige openhaard die overgaat naar de keuken die van alle toestellen is voorzien. Achter de keuken kan u via de berging toegang krijgen tot de gezellige stadstuin. Via de trap in de woonkamer kan u naar het eerste verdiep gaan waar de 2 slaapkamers zich bevinden. De woning heeft ook een badkamer met toilet en douche. Verwarming in deze woning gebeurt op basis van stookolie. Deze stookolietank is gekeurd en het EPC van deze woning is 477. De woning is momenteel verhuurd.
Bel vandaag nog voor meer informatie en een bezoek!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar