Helaas, dit pand is verkocht

9111 Sint-Niklaas

Omschrijving

HALFOPEN WONING MET ALLE MOGELIJKHEDEN

Deze halfopen bebouwing met voor- en achtertuin is rustig gelegen te Puivelde, een deelgemeente van Sint-Niklaas.

Deze woning heeft heel veel sterke punten, een mooi perceel, ruime kamers, veel bergruimte, garage & tuin.

Wanneer u de woning binnenstapt komt u in de inkomhal. Als u verder gaat kan u naar de ruime en vooral zeer lichtrijke leefruimte gaan die voorzien is van een gaskachel. De woning beschikt ook over een keuken met aansluitende kelder. De keuken is ingericht met voldoende opbergruimte, een dubbele spoelbak, een kookvuur en dampkap. Verder is er ook nog een ruimte die kan dienen als badkamer en een apart gastentoilet achteraan in een ruime wasplaats/berging.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie kamers. Twee ruime slaapkamers en nog 1 kleinere kamer die u zou kunnen omvormen tot badkamer. Verder beschikt de woning nog over een zolder.

Vooraan de woning hebt u een klein tuintje. Als u rechts langs de woning de oprit oprijdt kan u verder doorrijden tot aan de garage met daarnaast een carpoort. Naast deze carpoort staat ook nog een tuinhuis. Meer naar achter hebt u dan de tuin die helemaal afgesloten is met houten platen. Zo kan u genieten van de nodige privacy.

De woning heeft een EPC-waarde van 570kWh/m2 en de elektriciteit is conform. Voor meer info of een bezoek bel vandaag nog op 052 46 38 03 of via mail info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar