Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Uitstekend gelegen HOB met grote tuin en garage

Op zoek naar een ruime, op te frissen gezinswoning met 3 slaapkamers, grote tuin en garage met 2 staanplaatsen? Goed nieuws, want dan kan u stoppen met zoeken!
Deze woning is gelegen in de Passtraat in Sint-Niklaas, vlakbij winkels, scholen en openbaar vervoer. Via de N70 heb je een vlotte verbinding naar de E17. Met andere woorden, rustig gelegen en toch overal dichtbij.
Wanneer we binnenkomen, betreden we de inkomhal die toegang verleent tot een apart toilet, de te renoveren keuken en de lichtrijke leefruimte die voorzien is van rolluiken (deels elektrisch, deels manueel). De veranda achteraan zorgt voor extra licht in de woning en biedt een mooi zicht op de tuin waar u in alle rust en stilte kunt vertoeven.
Op de eerste verdieping, die te bereiken is via de volle houten trap in de inkomhal, vinden we drie slaapkamers terug. Van de kleinste kamer kan eventueel een badkamer gemaakt worden. Via een zolderluik is er toegang tot een ruime zolderverdieping, die perfect kan omgetoverd worden tot een vierde slaapkamer!
Aan parkeergelegenheid geen gebrek, want de woning is uitgerust met een garage waar twee wagens in kunnen parkeren en er is een ruime oprit met twee tot drie staanplaatsen!
Interesse? Contacteer ons via info@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar