Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING IN CENTRUM SINT-NIKLAAS

Deze woning staat te koop op wandelafstand van het centrum van Sint-Niklaas waar je gemakkelijk bij de winkels en scholen bent. Wanneer we de woning betreden komen we in de inkomhal die je toegang geeft tot een multifunctionele ruimte alsook de ruime leefruimte. De ruime leefruimte beschikt over veel natuurlijke lichtinval, deze geeft ook toegang tot de keuken die volledig is geïnstalleerd en voorzien is van alle toestellen. Als u dan verder wandelt komt u achteraan de woning die u zowel kan gebruiken als tuin of garage, deze kan u betreden via een zijweg verderop in de straat. Via de trap komen we op de eerste verdieping. Deze verdieping beschikt over een slaapkamer en een ruime geïnstalleerde badkamer met inloopdouche, lavabo en WC. Op de 2de verdieping vindt u nog 2 ruime slaapkamers. DUBBELE BEGLAZING, CV OP AARDGAS EN BRANDER OP AARDGAS IN DE BADKAMER VOORZIEN, EPC: 266. Wenst u graag wat meer informatie of een bezoek ter plaatse twijfel dan niet om ons te contacteren!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar